top of page
  • lettyvandergeest

B&B vol liefde

Nog even en we moeten afkicken van de B&B vol liefde-verslaving.

Het is een bron van vermaak, het leuke is ook vind ik, dat we het ouderwets met elkaar beleven en bespreken, al zijn er natuurlijk mensen die niet kunnen wachten en vooruitkijken, dat zijn de echte junks ;-)

Maar het is ook zo ontzettend leerzaam te zien wat kandidaten voor verwachtingen hebben, met welke overtuigingen ze naar hun b&b gaan, gebaseerd op een kort filmpje van een jaar geleden, en daar van alles aan koppelen.
Deze man heeft alles op een rijtje, hoorde ik een van de kandidates zeggen. Hij is lang, heeft mooie sprekende ogen. Het is een lieve man. Type ruwe bolster blanke pit. Een goud-eerlijke man.


Hij is zelfstandig, en daar hou ik van. Een wereldreiziger en dat ben ik ook.


Hij is wel knap en aantrekkelijk, heeft zijn zaakjes voor elkaar, ik wil niet iemand die afhankelijk van mij is.


Zij ziet er goed uit! Vrolijk iemand, staat positief in het leven, houdt van aanpakken. Ze is verzorgend ook, een vrouwelijk iemand, een moedertje.


Allerlei aannames, gebaseerd op een minuut film en een eerste ontmoeting.

Boeiend!

Vooral als die eigenschappen zich na verloop van tijd tegen zo iemand keren:


Hij is wel overtuigd van zichzelf, eigenwijs, hij heeft helemaal geen tijd voor mij, ik schijn maar niet tot hem door te kunnen dringen.

Ik zou wel wat meer met hem willen delen, en ik ben ook wel toe aan settelen, daar is hij nog te onrustig voor.

Hij houdt de emoties voor zichzelf, hij kan zich niet geven, hij is nog niet aan een vrouw toe.


Hij houdt zich wel erg met zijn eigen dingen bezig, hij vraagt mij niets, wat weet hij nou van mij?

Hij kan zijn gevoelens niet delen, dat is hij denk ik niet gewend, ik denk dat hij een sterke vrouw nodig heeft en dat ben ik wel. Hij moet wat ontdooien en dat is de andere vrouwen nog niet gelukt maar dat lukt mij wel.

Heel opvallend was ook dat kandidaten de beschikking hadden over paranormale gaven, zodat zij beter dan de persoon in kwestie wisten wie hij of zij was en wat hij of zij nodig had. Zo ben je superieur en hoef je je niet afgewezen te voelen, de ander is nog niet aan een relatie toe, die moet nog veel leren.


Nou ja we hebben het allemaal voorbij zien komen en van een ander is het ontzettend goed te zien. Van jezelf iets minder. Daar weet ik alles van.


Ik heb afgelopen weken mijn hele boek langs zien komen. Niet alleen in een fragment bij Debbie thuis, waar het opeens op tafel werd gegooid (!), maar alles wat ik met mijn Meneer Veltman heb besproken kwam voorbij.

Eigenlijk hadden alle kandidaten en deelnemers van dit programma als verplichte kost mijn boek moeten lezen.


Want wat verwacht je eigenlijk van iemand, hoe kies je een voor jou goede partner?


Een hoofdstukje is momenteel voor mij wel erg to the point en dat ga ik hieronder delen.

Toen ik helemaal niet meer wist hoe het leven in elkaar zat en ik moe was van het alsmaar met mezelf bezig te zijn, vroeg ik aan Meneer Veltman: wat willen mannen eigenlijk?


211 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nu ik.

Schaamte

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
  • Facebook
  • Linkedin
  • tjilpen
  • Instagram
  • Whatsapp
  • Spotify
bottom of page