top of page
  • lettyvandergeest

De drukproef is er.

Bijgewerkt op: 4 sep. 2022

In feite is het schrijven en produceren van dit boek, en het in elkaar zetten van deze website (!!!) bijna net zo'n reis geweest als de therapie. Iedere keer kwam ik weer voor ogenschijnlijk onoverkomelijke problemen te staan, en iedere keer moest ik denken aan wat Meneer Veltman zei: 'kleine stapjes, succesjes bouwen. En dingen mogen ook verkeerd gaan, u bent niet beter dan een ander.'

Dus dan liet ik het er bij voor die dag, en probeerde ik erop te vertrouwen dat er een andere dag kwam waarop ik uitgerust was en wel verder kwam. Bovendien kwam ik er dan achter dat er fantastische hulp was! Dank jullie wel mannen van Wix en geweldige Edwina! Dat blijf ik nog steeds doodeng vinden, want ik ben van alles zelf doen.

Het boek wordt 308 pagina's dik, het is van een klein formaat, het heeft een stevige kaft met voor- en achterflappen en het gaat er geweldig uitzien. Nog een paar weken, en dan is het er. Op 10 oktober is het de Internationale Dag van de Mentale Gezondheid, en dat leek ons een goede aanleiding.

177 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nu ik.

Schaamte

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
  • Facebook
  • Linkedin
  • tjilpen
  • Instagram
  • Whatsapp
  • Spotify
bottom of page